2 patates douces épluchées et coupées en cubes
5 carottes épluchées et découpées
2 oignons, épluchés et coupés en cubes
1 courge butternut, épluchée et coupée en cubes
1 morceau de gingembre, haché
1 morceau de curcuma, haché
2 cuillères à soupe d'huile d'olive
Sel & poivre
Dans une grande casserole, faites chauffer l'huile d'olive. Ajoutez les légumes et faites revenir pendant 5-7 minutes. Assaisonnez avec du sel et du poivre. Couvrir d'eau. Laissez cuire la soupe à feu doux pendant 45 minutes. Lorsque les légumes sont tendres, la soupe est prête. Versez petit à petit dans un mixeur. Mélangez jusqu'à une consistance lisse. Enjoy!
Photo de Sandra Mahut pour mon livre de recettes "Happy & Veggie" publié aux éditions Marabout
CALEIGH'S SWEET POTATO SOUP RECIPE
Soup season has arrived!! Gather your root vegetables, sprinkle your spices, and simmer them into a warm bowl of bliss!
2 sweet potatoes, peeled and cut into cubes
5 carrots, peeled and chopped
2 onions, peeled and sliced
1 butternut squash, peeled and cubed
1 Inch size piece of ginger, chopped
1 Inch size piece of curcuma, chopped
2 tablespoons Olive oil
Salt and pepper
In a large pot, heat the olive oil. Add the vegetables and sauté for 5 minutes. Season with salt and pepper. Cover with water. Bring the soup to a low simmer and allow to cook for 45 minutes. When the vegetables are tender, the soup is ready. Pour little by little into a blender. Blend until smooth. Taste and adjust seasoning if needed.
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